Αθλητικές εγκαταστάσεις
Δ΄ Δημοτικό Διαμέρισμα

1.Γήπεδο ποδοσφαίρου (ΑΜΟΡΓΟΥ). Χρησιμοποιείται για προπονητικό κέντρο από τα αθλητικά σωματεία ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ, Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ και από το αθλητικό γυμνάσιο.

 2. Ανοικτό γήπεδο Μπάσκετ – Βόλλεϋ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ Χίου – Λαμπελέτ. Χρησιμοποιείται από το Αθλητικό σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ για τις Ακαδημίες.3. Δύο ανοικτά γήπεδα Μπάσκετ (ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ) ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ  (Θήρας & Μαντινείας). Το ένα χρησιμοποιείται από το αθλητικό σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ για τις Προπονητικές υποχρεώσεις των παιδικών και εφηβικών τμημάτων (αγόρια- κορίτσια) ως και για τις ακαδημίες του. Το άλλο χρησιμοποιείται για άθληση από τους δημότες.4. Ένα (1) ανοικτό γήπεδο Μπάσκετ, Ένα (1) ανοικτό γήπεδο 5χ5 ποδοσφαίρου.  Χρησιμοποιούνται από το αθλητικα σωματεία ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ και
Α.Ο. ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ για τις προπονητικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις. Των παιδικών και εφηβικών τμημάτων ως και για τις ακαδημίες τους.5. Κλειστό γυμναστήριο Μπάσκετ – Βόλλεϋ (Μουτσοπούλου – Υμηττού)
Μέχρι ώρα 16.00 χρησιμοποιείται από το 15ο και 16ο Δημοτικά Σχολεία
και από τις 16.00 χρησιμοποιείται για τις προπονητικές και αγωνιστικές
υποχρεώσεις (με πρόγραμμα) από τα αθλητικά σωματεία ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ, ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ.
Επίσης χρησιμοποιείται για τις προπονητικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις
φορέων ή εταιρειών που συμμετέχουν στο εργασιακό πρωτάθλημα Μπάσκετ
και ο Ο.Π.Α.Ν. πραγματοποιεί πρόγραμμα για άτομα με ειδικές ανάγκες.6. Αίθουσες γυμναστικής ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ (Θήρας & Μαντινείας)
    Δύο κλειστές αίθουσες γυμναστικής για τα προγράμματα Μαζικού αθλητισμού του Οργανισμού.